Passau (DE) Gathering Altlengbach (AT) Dolomieten (IT) 2007

Duitsland
We starten onze reis in Passau, de Dreiflüssenstadt. De oude stad, het ‘Venetië van Beieren. Met een gids bekijken we de belangrijkste bezienswaardigheden. Passau staat ook bekend om de samen stroming van de 3 rivieren Donau, Inn en Ilz. We maken een mooie boottocht.
Oostenrijk
Ons volgend doel is Hotel Steinberger Altlengbach, Oostenrijk. Waar door de Oostenrijkse PanClub de Gathering wordt georganiseerd. Mooie tochten, een bezoekje aan Wenen. Schloss Schönbrunn, Paleis Hofburg. Meer bekend als het Sisi paleis. Een City Bus toer. Een wandeling door de kleurrijke Hundertwasser
En dan…
Italië
Als motorrijder zijn er veel plaatsen waar je een keer geweest moet zijn. De Dolomieten, dit is een wereld op zich. Niet te vergelijken met de andere regio’s van de Alpen. Ruwer en ruiger zijn ze. Steile rotswanden en hoge pieken, die wel tot de hemel strekken. De scherpe bochten, diepe ravijnen en prachtige uitzichten. Waar dromen uitkomen. Toeren door deze bergen geeft een kick. We verblijven bij Adelinde en Sepp van Hotel Berghang met uitzicht op de bergen en ligt in Collepietra, vlakbij Bolzano. Met de gids Lust auf Dolomiten… van  Sylva Harasim en  Martin Schempp verkennen we deze prachtige regio.

klik op onderstaande foto om het fotoalbum  te bekijken.

Images and Words