Gastenboek

dagboek2

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons weten
* * * *
Maar natuurlijk is een berichtje in ons gastenboek het leukst
* * * *

guestbook

6 gedachten over “Gastenboek”

 1. Hallo, leuk om jullie ervaringen te lezen. Wij gaan eind mei 2019 een weekje met 13 daar gehuurde motoren op pad. Goedkoop hoteletje en vlucht via Corendon geregeld en huur motoren in Catania gevonden. Als ik jullie verhaal lees dan krijg ik er nu al zin in. Als ook nog de Etna meewerkt…moet het goed komen.

  1. Hallo Jos,

   Heel veel plezier gewenst. Wij hopen dat jullie de Etna kunnen bezoeken. Dat is toch wel een bijzondere ervaring boven op een vulkaan. En een actieve ook nog! In het binnenland is het wel belangrijk om met beleid te rijden. Een diepe kuil of een flinke afstap is zo gevonden.

 2. Met plezier je site bekeken en de vele motorfoto’s. Voor mij is het al weer meer dan 40 terug dat ik nog op de motor reed. Het was een BMW uit de 5 serie. Daarvoor nog scooter gereden op Llambretta. Toen de kinderen geboren werden was het over en uit. Nog een enkele keer op de motor van mijn zoon een ritje gemaakt. Vroeger fanatiek op de motor en altijd naar de TT Races in Assen. Nog met Surtees. Een keer in zijspan(bakje) gezeten op circuit. Maar dat nooit meer.
  Veel succes met jullie nieuwe avontuur als toeristisch leiding van de ANWB ledenreizen.

 3. hoi

  mooie site hebben jullie
  we gaan nu voor het eerst op de motor naar fresjus
  hebben jullie nog tips
  mijn partner is ervaren motorrijder ik niet
  hoor graag

  groetjes susanne

  1. Hallo Susanne,

   Bedankt voor je leuke reactie
   Onze voorkeur gaat uit naar dagtochten van 200-250 km. Heb je genoeg tijd om iets te bezichtigen en een terrasje te doen. Bijkomen van de drukte van de Côte D’Azur er zijn in de omgeving genoeg cols met koeien en leuke dorpjes.
   Fijne vakantie
   Tonny & Paul

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.