Alle berichten van redactie

Frankrijk 2019

Moving-picture-France-flag-flapping-on-pole-with-name-animated-gifHet idee is om met een (gehuurde) camper te gaan `cruisen` langs de Moezel, Rijn en Saar, maar het weer wil niet meewerken, dus niet naar Duitsland maar naar ons geliefde Frankrijk, daar  waar de zon ons brengt. We zijn er al vaak geweest, maar er is nog zoveel te zien. Het wordt een nogal nomadische rondreis over vooral de kleinere binnenwegen. Een trip down memory lane, of zoals de Fransen zeggen: Un pèlerinage sur les lieux du passé.

Duitsland-Oostenrijk 2016

Moving-picture-Germany-flag-flapping-on-pole-with-name-animated-gifMoving-picture-Austria-flag-flapping-on-pole-with-name-animated-gif

Fietskampeerreis Duitsland en Oostenrijk.  Fietsklassiekers en meer

Terug naar de schoolbanken haha!!  Na onze aanmelding als vrijwilliger hebben wij afgelopen winter de vereiste ANVR gecertificeerde opleiding voor reisleiders gevolgd. De voorbereidingen zijn in volle gang. We gaan er alles aan doen om de deelnemers een onbezorgde reis te bezorgen waarbij niets moet maar alles mag.

 

Duitsland-Polen-Slowakije-Tsjechie 2015

vlag_duitslandslovakije-vlag-bewegende-animatie-0004vlagczechievlagpolen

 

Een reis langs verdwenen landen en verschoven grenzen

Voor het eerst in ons reislustig leventje hebben we een
georganiseerde reis geboekt. Hiermee stappen we af van een ingebed veronderstelling. We vinden georganiseerd reizen maar niets. Vroeg je bed uit, geen eigen baas, etc. Een nieuwsbrief van de ANWB 21 dagen campingrondreis Al het moois van het voormalige Oostblok trekt ons over de streep…..button

 

Pan Gathering France 2013 Vertrek op vrijdag 30 augustus vanuit Aix-le-Bains

Filmpje van het vertrek op vrijdag 30 augustus vanuit Aix-le-Bains. 160 Honda Pan Europeans gaan onder begeleiding van het team van Amicale Pan European op weg voor een prachtige rit in de Savoie. Het team heeft 8 ritten uitgezet. Voor elk wat wils..

 


Bron: Le Dauphine.com